LOADING...

 Иновации в Дизайна на Кошарки за Бебе: Нови Тенденции и Функции
февруари 21, 2024

Иновации в Дизайна на Кошарки за Бебе: Нови Тенденции и Функции

Още преди началото на родителството е време за организационни планове, които включват и съставяне на списък за покупки. Една от най-важните инвестиции, които трябва да направите, е закупуването на кошарка за бебе,  споделят от Ozone.

Научете кои са новостите в дизайна на бебешки кошари в следващите редове.

Кои са търсените функционалности при детските кошарки за спане и игра?

Едни от най-търсените функционалности при съвременните кошарки, споделени от Ozone, са следните четири.

Комбинирана функционалност

Тенденциите показват, че производителите залагат на комбинирана функционалност – модели, които са подходящи както за спане, така и за игра, отбелязват от Ozone. Моделите, които ще откриете в онлайн магазините, са практични и удобни, подходящи за всякакви занимания.

Такъв тип комбинирана детска кошара ще ви бъде от помощ както в домашни условия, така и при пътувания.

В допълнение, някои от предложенията разполагат с подвижен повивалник.

Две нива

С този тип кошарки за игра и спане ще направите дългосрочна инвестиция. Второто ниво е подходящо за деца с тегло до 9 кг, а второто – до 15 кг. Премахването на второто ниво се извършва лесно и удобно.

Допълнителни аксесоари за забавление

От Ozone коментират, че все по-търсени и широко разпространени са моделите с музикални грифове с въртележка и играчки. Това осигурява спокойствие и фокусира вниманието на детето през цялото време.

Екологични материали

Използването на екологично чисти материали е тенденция, към която реномираните производители се стремят, споделят от Ozone. Кошарките се изработват от рециклируеми и биоразградими материали.

Кои са иновативните функции при кошарите?

Някои от функциите, които от Ozone открояват като иновативни, са:

    • автоматично люлеене – функции, като автоматично люлеене, са много популярни и предоставят удобство както за децата, така и за родителите, на които вече не им се налага да люлеят кошарата самостоятелно;
    • контрол над околната среда – съвременните модели разполагат с вградени датчици, чиято функция е да следят стайната температура и влажността в помещението. Така ще можете бързо, лесно и удобно да се ориентирате дали средата е подходяща и здравословна за вашето дете;
  • дистанционно управление – някои от актуалните и модерни смарт модели могат да бъдат контролирани дистанционно посредством телефона. Така ще можете да променяте наклона, да стартирате или да спирате автоматичното люлеене и други действия, без дори да се намирате в стаята.

Това са важните неща в дизайна на бебешки кошари, които се открояват в последните години като най-търсени. Те улесняват родителите максимално и са създадени в подкрепа на комфорта на децата.

 

Предишна публикация

Как да направим дома си…

Следваща публикация

Защо е важно да четем…

post-bars

Оставете коментар