Време за море в слънчевия и незабравим Созопол! Нощувка с кроасан и кафе само за 12 лв. на човек и намаление за пакети в хотел Телъви!

 
1.2
лв.
-50%
Цена: 12 лв.
Без ограничение за покупки!
Съжаляваме, тази оферта е приключила на
02.06.2013 г. в 23:59:00

Поръчани 35 ваучера

Тази оферта е приключила. Не пропускайте други, абонирайте се от тук!

Особености

Време за море!

Не Ви ли се иска да се докоснете до морска шир, съчетана с пълноценна отмора, заедно с любимите за Вас хора? 

Какво ще кажете за слънчевия и незабравим Созопол?Семеен хотел Телъви Ви кани да грабнете пакет от 3 или 5 нощувки, със сутрешно кафе и кроасан, като изберете един от предлаганите пакети.

Семеен хотел Телъви, Созопол разполага с леглова база от 45 места.Античния Созопол, чиито въздух, колорит и неповторима атмосфера зареждат туриста с енергия и неустоимо желание да се връща тук отново и отново...Това, което ще разкажем за любимия град респектира всеки!

...Созопол е най- старият град по българското Черноморие. Разположен е върху живописен полуостров в южната част на Бургаския залив. Археологическите проучвания доказват повече от шест хилядолетна културна традиция...

Хотел Телъви който се намира в най- новата част на гр. Созопол, м. Буджака., непосредствено над плаж„ Хармани”. Тук ще намерите търсеното спокойствие и уют за Вашата лятна ваканция. 

Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, TV, WiFiвръзка, хладилник самостоятелна тераса, от която може да се насладите на невероятен изглед: слънце, плаж и морска шир... 

Условия

Ваучерът е валиден от 05.06.2013г. до 05.07.2013г.

Всеки може да купи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък

Изберете желания пакет: 

Посочените цени са за цяло помещение

Пакет от 3 нощувки с 50% отстъпка:

3 нощувки в двойна стая - за 72лв. за двама , вместо за 144 лв.;

3 нощувки в стая с три легла - за 108 лв. за трима, вместо за 216 лв.;

3 нощувки в апартамент за четири човека (с опция и за пети човек) - за 170лв.за четирима, вместо за 340 лв.

Пакет от 5 нощувки с 50% отстъпка:

Посочените цени са за цяло помещение

5 нощувки в двойна стая - за 120лв. за двама, вместо за 240 лв;

5 нощувки в стая с три легла - за 180 лв. за трима, вместо за 360 лв.;

5 нощувки за апартамент за четири човека (с опция и за пети човек) - за 280 лв. за 5 човека, вместо 560 лв.

www.Kolektivni.bg

Доплащане останалата част от сумата на място в хотел при пристигане 

Деца до 5 годишна възраст не ползващи самсототелно легло се настаняват безплатно

При желание за ползване на самостоятелно легло се доплащат на рецепция допълнително по 5лв. на вечер. 

Необходима е предварителна резервация на телефон: 0888 615 554 ; 02/4140 321 ; 02/9670 013 (след 20 ч.)

www.Kolektivni.bg

www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.

kolektivni.bg казва:

Град Созопол е разположен на живописен полуостров в южната част на Бургаския залив, на около 35 км от Бургас. 

Градът е с население около 5000 души. Той е един от най-старите градове по българското Черноморие и един от най-популярните морски курорти в страната. Красивият Стар град и романтичната му атмосфера привличат много туристи от цял свят.

 Археологическите проучвания доказват повече от 7 хилядолетия културна традиция. Първите селища в Созополския залив възникват в епохата на неолита в края на 6-ото хилядолетие пр.Хр. В 610 г. пр.Хр. преселници от малоазийския град Милет основават на Созополския полуостров град-държава,наречена Аполония. 

Още в първите векове на съществуването си Аполония претърпява забележителен разцвет. През V век били издигнати здрави крепостни стени и монументални обществени сгради. 

Античните автори споменават храма на Аполон Лечител с колосалната, висока 13 метра статуя на бога. През 72 г. пр.Хр. Аполония е завладяна от легионите на римския пълководец Марк Лукул.

 Градът е опожарен и разграбен и прочутата статуя на бог Аполон е отнесена в Рим като военен трофей. През I век сл.Хр. градът е възстановен, а след превръщането на Тракия в римска провинция градът продължава да съществува като пристанищен център. След приемането на християнството за официална религия градът е наречен Созополис, в съответствие с новите християнски догми. През V – VI век Созопол е опасан с нови крепостни стени, запазени днес в руини, които могат да се видят в южната и югоизточната част на полуострова. 

За първи път градът влиза в границите на България, когато е превзет от войските на хан Крум през 812 г. Средновековният Созопол е епископски център с повече от 20 църкви и 5 манастира. 

От средновековната архитектура до днес са запазени руините на манастирския комплекс на остров Св.Иван – X - XVII век, базиликата в центъра на Стария град и част от манастира „Св. Апостоли” на нос Скамний в североизточната част на Стария град. Старият град на Созопол е обявен за музей. 

Около 180 жилищни сгради от средата на XVIII и началото на XIX в. оформят облика на резервата. Къщите в Стария град са изградени от камък и дърво и принадлежат към т.н. черноморски архитектурен тип къщи. 

Сред по-известните са: Къща на Мариета Стефанова, Къщана Креаноолу, Къща на Тодор Загоров, Къща на Куртиди, Къща на Димитри Ласкаридис и други. 

За туристите интересни обекти за посещение са Археологическият музей и Художествената галерия. През 2010 г. при археологически разкопки на близкия остров Св. Иван бяха открити мощите на св. Йоан Кръстител. 

Днес ценната реликва се пази в храм „Св. св. Кирил и Методий” в града и привлича поклонници от цял свят. Старинният Созопол с мощите на Йоан Кръстител бе победителят в класацията "Чудесата на България" през2011 г. 

Едни от най-големите събития в Созопол са Празниците на изкуствата Аполония (1 – 10 септември) и посрещането на Джулая (30 юни – 1 юли). В Созопол има два плажа – централен и Харманите, а недалеч са плажовете на къмпингите „Златна рибка” и „Каваците”. 

Градът се дели на стара и нова част. Старият град е предпочитан за романтични разходки заради калдъръмените си улички и старите къщи. В новата част на града са концентрирани много хотели и заведения за хранене и забавления. 

Възможностите за настаняване са разнообразни - луксозни хотели, малки семейни хотелчета, къщи за гости, бунгала. Ресторантите предлагат характерна черноморска българска кухня и разнообразни специалитети. 

По плажовете може да се практикуват различни видове морски спортове – каране на джет, сърф, плажен волейбол, разходка с лодка, риболов. Недалеч на юг се намира и резерват Ропотамо, обхващащ устието на едноименната река. Там се предлагат разходки с лодка по реката и наблюдение на интересни видове птици и растения.

42.40774 ; 27.70601 Созопол, ул.Виа Понтика 17, Южно черноморие">


Highslide JS

Други оферти с големи отстъпки за Всички градове